Ångerrätt:

Du har rätt att ångra ditt köp under 7 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå varför du ångrar dig. Ångerrätten börjar den dag du tog emot varan. Om köpet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara beställts specifikt för dig, så börjar tiden för ångerrätt den dag vi lämnat information eller orderbekräftelse.

Du har inte ångerrätt om:

Varan vi beställt speciellt till dig redan är på väg. När du då beställt och betalat en vara som vi inte har i lager kan man alltså inte ångra köpet. Du har inte heller ångerrätt om du brutit en förpackning eller på annat vis skadat en vara.

När du utnyttjat din ångerrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Returnera:

Returer får man själv bekosta om inte varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer skickas som brev eller paket. Alltså inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

Om du utnyttjat din ångerrätt ska du, sända eller lämna tillbaka varan till oss.

Återbetalningsskyldighet:

Om du utnyttjat din ångerrätt, ska vi betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan.

Se även konsumentverket och distansavtalslagen.